Velkommen til en ny sæson i Floraklubben!
AOF Center Sydjylland samarbejder med Floraklubben.

I fællesskab finder vi frem til spændende og gode kursusaktiviteter til glæde for alle medlemmer i Floraklubben.

Med dette program byder vi såvel gamle som nye medlemmer velkommen til den nye sæson, hvor de fleste vil finde noget af interesse.

Ved at deltage i Floraklubbens aktiviteter er der god mulighed for at være med i et fællesskab, hvor der ikke er langt til smil og gensidig glæde over at mødes med andre. Den allerbedste måde at mødes på og blive en del af fællesskabet er ved at deltage i et kursus eller lignende med fælles interesse. I kaffepausen vil du rigtig kunne fornemme, hvordan holdet har glæden ved at være sammen.

Som medlem af Floraklubben får du en særlig rabatpris. Det betyder, at du enten skal tilmelde dig via Floraklubben eller fortælle AOF Center Sydjylland, at du er medlem af Floraklubben. Så er rabatten trukket fra på det girokort, som du får tilsendt.
Priserne er for Floraklubbens medlemmer
Alle priser i parentes er for folkepensionister

Floraklubbens egne arrangementer, foredrag, danseaftener, banko, udflugter og fester kan du alt sammen læse om i vort program, som du kan få udleveret i Floraklubbens Dagcenter, Ny Vestergade 8, Kolding eller via vor hjemmeside www.floraklubben.dk

På gensyn til en ny sæson

   Bent Ginnerskov Jensen
 Formand